Karlskrona präglas av sin marina historia


Vilket också har gett staden dess karaktär med ständigt närvarande skärgårdskänsla och olika former av örlogsverksamhet. Karlskrona anses till och med så pass unik att UNESCO har fört upp staden på listan över Världsarv. Idag bevarar vi det arvet, men bygger också för framtiden.


Karlskrona kommun arbetar efter en vision där vi vill stå för: det öppna sinnet, den attraktiva livsmiljön, den bästa kunskapen och det växande näringslivet.Karlskrona präglas av sin marina historia, vilket också har gett staden dess karaktär med ständigt närvarande skärgårdskänsla och olika former av örlogsverksamhet. Karlskrona anses till och med så pass unik att UNESCO har fört upp staden på listan över Världsarv. Idag bevarar vi det arvet, men bygger också för framtiden. Karlskrona kommun arbetar efter en vision där vi vill stå för: det öppna sinnet, den attraktiva livsmiljön, den bästa kunskapen och det växande näringslivet.Karlskrona präglas av sin marina historia, vilket också har gett staden dess karaktär med ständigt närvarande skärgårdskänsla och olika former av örlogsverksamhet. Karlskrona anses till och med så pass unik att UNESCO har fört upp staden på listan över Världsarv. Idag bevarar vi det arvet, men bygger också för framtiden. Karlskrona kommun arbetar efter en vision där vi vill stå för: det öppna sinnet, den attraktiva livsmiljön, den bästa kunskapen och det växande näringslivet.Karlskrona präglas av sin marina historia, vilket också har gett staden dess karaktär med ständigt närvarande skärgårdskänsla och olika former av örlogsverksamhet. Karlskrona anses till och med så pass unik att UNESCO har fört upp staden på listan över Världsarv. Idag bevarar vi det arvet, men bygger också för framtiden.

Karlskrona kommun arbetar efter en vision där vi vill stå för: det öppna sinnet, den attraktiva livsmiljön, den bästa kunskapen och det växande näringslivet.Karlskrona präglas av sin marina historia, vilket också har gett staden dess karaktär med ständigt närvarande skärgårdskänsla och olika former av örlogsverksamhet. Karlskrona anses till och med så pass unik att UNESCO har fört upp staden på listan över Världsarv. Idag bevarar vi det arvet, men bygger också för framtiden.

Karlskrona kommun arbetar efter en vision där vi vill stå för: det öppna sinnet, den attraktiva livsmiljön, den bästa kunskapen och det växande näringslivet.

Copyright (C) 2009-2011 karlskronabalticport.se

ContactCONTACT.htmlCONTACT.htmlshapeimage_2_link_0
About Usshapeimage_3_link_0
LinksLINKS.htmlLINKS.htmlshapeimage_4_link_0
Find Ushttp://www.hitta.se/LargeMap.aspx?z=1&mp=%3Cpts%3E%3Cpt%20i=%22http://www.hitta.se/images/point.png%22%20y=%226226274%22%20x=%221489169%22%3E%3Ct%3EKarlskrona%20Baltic%20Port%3C/t%3E%3C/pt%3E%3C/pts%3Ehttp://www.hitta.se/LargeMap.aspx?z=1&mp=%3Cpts%3E%3Cpt%20i=%22http://www.hitta.se/images/point.png%22%20y=%226226274%22%20x=%221489169%22%3E%3Ct%3EKarlskrona%20Baltic%20Port%3C/t%3E%3C/pt%3E%3C/pts%3Eshapeimage_5_link_0